Reikitips avsikt, distansreiki, flyt, fokus, högsta bästa, medvetenhet, reiki, reiki på dagen

Skicka Reiki på din dag

Brukar du skicka Reiki på din dag? Om inte vill jag tipsa dig om att prova. 


Ett snabbt skick i farten är bra. Att sätta sig i ett djupavslappnat tillstånd och medvetet rikta energi till de olika aktiviteterna under dagen är snäppet bättre.

Om något känns svårt eller utmanande kan du förstärka helandet genom att visualisera att tung energi, rädslor och andra hinder släpper taget. Du kanske till och med vill fokusera och rikta Reikiskicket till vissa relationer eller situationer.  

Vad gör då Reikiskicket? Jo den högfrekventa energin löser upp potientiella problem så att det blir lättare att umgås, kommunicera och hitta lösningar. Reikienergin försätter var och en i kontakt med sitt eget högsta jag för att bjuda in det bästa utfallet för alla parter. 

Dessutom gör skicket att du avsätter tid för förbereda dig mentalt, vilket gör det lättare att minnas sådant du behöver ha med dig och det lättare att vara närvarande när aktiviten väl sker. 

Även om du skickar Reiki i en hel halvtimme så är det ändå en tidsbesparing! Testa så får du se! När allt flyter och du är avslappnad går allt både snabbare och enklare! Dessutom är Reikiskicket generöst eftersom det gör det lättare för alla andra också! 

Lycka till! Berätta gärna om dina erfarenheter av distansReiki på dagen!