Tecken fungerar nu, lyckas, misslyckas, prova, prova igen

Det funkar kanske nu?

Händer det saker i ditt yttre liv som gör dig medveten om sådant som sker i ditt inre liv? Jag hade en sådant händelse på jobbet. 
 
 
Just nu håller jag på med liknande saker som jag gjort tidigare, men jag gör dem ifrån en annan avsikt och på ett annat sätt. Jag möter alltså samma utmaning en gång till, en utmaning som jag tidigare inte klarade av så bra som jag hade önskat, men jag hoppas, tror och håller tummarna för att jag lärt mig sådant som förut var en okunskap. Så att jag kan lyckas på ett sätt som jag inte lyckades med förut. 
 
Som du kanske vet håller vi på med ganska omfattande renoveringar på jobbet. Det blir toksnyggt! Min kollega och hyresvärd håller på att skapa något som bara kan beskrivas som makalöst! Men, ombyggnationen gör att man behöver vara lite flexibel med det praktiska. Under flera veckor har vi bland annat varit utan kök. Och senast jag behövde använda köket (det var ju ändå en hel vecka sedan) så fungerade inte micron. 
 
Utan att ens fundera på saken letade jag upp en annan micro i närheten och åt min lunch i godan ro. Det var först lite senare som jag upptäckte att micron faktiskt var ikopplat. Något som inte fungerade för en vecka sedan funderade nu. Eftersom någon hade fixat det utan min vetskap. 
 
För mig är detta ett tecken på att jag åtminstone ska PROVA innan jag konstaterar att det inte fungerar. Även om min tidigare erfarenhet säger att det inte är någon idé. 
 
Vad har du för tecken kring dig i ditt liv just nu?