Tecken gudomlig timing, metafor, perrong, resa, tåg, väntan, öden som sammanlänkas

I väntan på gudomlig timing

 
Jag träffade en person som pratade om att han under några månader, nästan till och med ett år, levt i ett tomrum. Hans andliga vägledare sa att tomrumet var förutbestämt. Det väntade något större runt hörnet. Oavsett vad han företog sig innan dess skulle han misslyckas med. Så det var lika bra att ta vara på tiden och vänta. 
 
 
Känner du igen fenomenet? Jag känner igen det alltför väl. Man vill så mycket, men just då fungerar ingenting. Man får panik över att allt är så stillastående. Det känns som man missar sin chans. 
 
Men så är det inte.Tvärtom. 
 
Den här metaforen har hjälpt mig många gånger:
 
När något storartat ska ske sammanlänkas flera personers livsöde samtidigt. Att detta ska ske, det har den osynliga världen redan koll på. Det är ungefär som om att det är beställt ett tåg från perrongen en viss dag och en viss tid. De som ska med på den resan, de behöver kliva på just det tåget. Missar de tåget, då har de missat sin chans. Visst kommer det fler tåg, men då blir det också en annan resa. 
 
Livet bestämmer att det går ett tåg. Men det är vi kan påverkar vad vi ska göra fram till det att tåget ska gå. Vi kan otåligt vandra runt på perrongen i månader. Men vi kan också vara någon annanstans och göra något helt annat under samma tid. Det viktiga är att vi är på perrongen och att vi kliver på tåget när det väl kommer. 
 
För mig har metaforen förändrat min väntan på gudomlig timing. Förut var jag mer stressad och ville ha lösningen omedelbart. Nu har jag lite mer is i magen. Tåget går när det går. Tågperronger kan vara trevliga, men inte vill jag tillbringa hela mitt liv på en terminal! Jag kan roa mig med annat under tiden. Däremot förbereder jag mig gärna genom att lära mig sådant som jag har nytta av under resan eller på min nya destination. Och när det börjar bli dags, då vill jag uppmärksamma det. Så jag hinner gå hem och packa mina väskor i lugn och ro. 
 
Hur hanterar du väntan på gudomlig timing?
#1 - - Jeanette Beckman Larsson :

Känner igen mig i det du skriver. Håller med till fullo. Att invänta tåget i tillit är inte så lätt alla gånger men att välja tillit till att tåget går när det är dags ger en mycket roligare resa och oändligt energisparande som jag istället kan lägga på andra spännande, kuliga saker.
Tack för att du delar din visdom ❤

Svar: det är jag som får tacka för att du är med längs resan ❤💕
Anna-Sofia