Reiki angeliclärare, angelicreiki, angelicreiki luleå, angelicreikikurs, reiki

Nu blir det AngelicReiki-kurser

Fyra dagarns kurs. Två för professionell utövare och två för masterkurs, och nu är jag certifierad AngelicReiki-lärare. Första kurserna kommer i vår. 

Vad är egentligen skillnaden mellan AngelicReiki och Reiki? De flesta brukar tala om källan till energin. I Reiki kommer den ifrån Reikisymbolerna och i AngelicReiki kommer den ifrån Ärkeänglarna. För er som kommer på behandling blir det ingen större skillnad. Jag har hållit på med AngelicReiki sedan 2013 och den mjuka och djupgående energin har sedan länge varit del av behandlingen. 

Den stora förändringen kommer framförallt som för dig som går kurs. Under Reiki-kurserna får du lära dig helande ifrån ditt eget högre jag och du får lära dig hur helandet fungerar. På AngelicReiki får du lära dig att hålla det helande utrymmet och låta det som är menat att ske. De båda teknikerna kompleterar varandra och Angelice  kommer att bli ett uppskattat lyft för alla de Reikimasters som vill förkovra sig. 

Nu ska jag låta energierna sammansmälta så jag kan känna vad jag varit med om. Har haft en känsla att AngelicReiki är en värdefull nyckel som jag behöver. Efter denna kursvecka har denna känsla förstärks. Som kund kommer du kunna få riktigt bra grejer... Det du ser hittills är bara början... 

#1 - - Anonym:

Åh suck, vad synd att den inte börjar i höst.. 🙂❤

#2 - - Anonym:

Åh suck, vad synd att den inte börjar i höst.. 🙂❤

Svar: ❤ dig! För mig känns det lite skönt med tid att sätta mig in i materialet, hitta en kristalleverantör och införskaffa internationellt erkända diplom ❤
Anna-Sofia