Kundernas historier få sparken, mirakel, mirakulösa lösningar, vara på väg, änglar

Hur länge skulle du klara dig...

Hur länge skulle du klara dig utan lön innan du behövde göra förändringar i din livssituation? Det var något som en av mina kunder fick erfara.

 

 

Grejen var att hon inte tyckte om sin arbetsplats. Hon tyckte om arbetet, men chefen och några av de anställda var svårjobbade. När jag kikar in på situationer brukar jag se om de är uppbyggda av kärlek eller av rädsla. Det som är byggt av kärlek skapar sådant som bygger människor, och det är också sådant som förstärks när vi arbetar med helande och Reiki. Det som är byggt av rädsla skapar beroenden och osäkerhet, och är också sådant som löses upp när vi arbetar med högfrekvent energi. På denna arbetsplats fanns det lågfrekvent energi. Väldigt mycket lågfrekvent energi.

 

Eftersom chefen hade mycket rädslor inom sig hade han en tendens att lämna tidigare uppdragsgivare med många förklaringar men dålig arbetsprestation. Eftersom han saknade förmåga att självreflektera såg han brister och kortkommanden i hela sin omgivning, men själv behövde han inte göra några förändringar. Varför skulle han förändra något för att världen var full av idioter? Att chefen hade sin högre hand som gjorde allt han sa utan att ifrågasätta gjorde inte saken bättre. Och det var inte bara min kund som hade svårt med chefens beteende. Uppdragen hade minskat till den grad att min kund var orolig över verksamhetens överlevnad. Hon behövde sin lön för att kunna försörja sig och sina fritidsintressen. Hon skulle definitivt inte klara sig länge utan lön.

 

Vad tror du hände när hon engagerat började fylla sig med högfrekvent Reikienergi? Blev chefen mer vänligt inställd? Började uppdragen ramla in? Nej. Min kund fick sparken på grund av arbetsbrist.

 

Som alla som blivit av med sin försörjning översköljdes min kund av rädslor. Och det blev inte bättre av att hela hennes familj triggades av hennes förändrade vibration. Dessutom tyckte de att hon var en skam som blivit uppsagd. Så de ömsom grälade på henne och ömsom vände henne ryggen. Situationen blev inte bättre av att min kund faktiskt försökt ta sig ifrån arbetsplatsen ett par månader tidigare. Hon hade redan sökt arbete på alla möjliga arbetsplatser – och fått nej. Så hon var inte direkt förtjust över att behöva gå tillbaka till arbetsplatser igen och säga att hon blivit arbetsbefriad. Hennes förhandlingsläge hade ju inte blivit bättre. Det blev kanske inte bättre av att jag sa till henne att hon behövde lära sig att göra saker på ett annat sätt. Jag sa att det skulle vara ungefär som att gå tillbaka till skolan. Detta drog upp många negativa skolminnen.   

 

Då jobbet alltid varit en fråga för henne hade jag vid flera tillfällen gjort läsningar om nya arbetsplatser. Varje gång såg jag samma sak. Det väntade en utmanande arbetssituation. Kunden har en mycket hög ambition och en ännu högre kapacitet. Men det är krävande att utvecklas så mycket, och så snabbt. Man hamnar inte i sådana situationer om man inte ber om dem (vid upprepade tillfällen under lång tid) och verkligen är beredd att göra jobbet. Vi snackar om förändringar där hon behöver programmera om sin hjärna till att släppa taget om de flesta tankemönster hon fått ifrån sin uppväxt och ersätta dem med nya, mer uppbyggande och kärleksfulla, tankar.

 

 

 

Det som hände var inget annat än ett mirakel. För vad ska man annars säga när änglarna skapar förutsättningar som inte fanns där förut. För det fanns inga vägar vidare. Jo, hon hade fått ett erbjudande om anställning på en annan ort. Men det ville hon inte. Och hon hade redan fått nej av alla potentiella arbetsgivare i närområdet.

 

En vanlig förändring bygger på lagen om attraktion. Då drar lika till sig lika och nästa steg bygger på det trappsteg vi står på nu.

 

En sådan förändring skedde inte denna gång. Det arbete hon fick var… hennes drömjobb! Det var en av de arbetsplatser som hon sökt arbete på, men inte fått.  Den arbetsplats hon helst av allt ville arbeta på hörde av sig, gav henne heltid och gav henne en bra (men aningen lägre lön) än vad hon haft tidigare. Grejen är att det inte fanns något sådant arbete på marknaden. Men universums osynliga krafter skapade en väg där det inte fanns någon väg tidigare. Utmaningen ligger förstås i att hon kommer att behöva klättra två-tre trappsteg på utvecklingstrappan under en tid där de flesta av oss knappt tar ett steg.

 

Vad klienten gjorde var att hon höll sin energi, hon höll sin längtan, och hon vägrade gå in i den rädsla som hennes omgivning gick in i. Givetvis kände hon sig ensam och oförstådd när hon höll huvudet högt, gjorde roliga saker och tog hand om sig själv på alla sätt, när resten av hennes omgivning var i panik och chock. Men det var inte heller någon i hennes omgivning som hade sett vad hon önskat, vad hon ville och vad hon var beredd att göra.

 

Hon önskade. Och hon fick. Universum skapande henne en väg. Mot alla odds. På mindre än två månader. Under tiden som hon fick uppsägningslön av sin tidigare arbetsgivare. Så hon blev inte utan pengar en endaste månad…

 

Och själv är jag så tacksam. Jag fick förmånen att se denna kraftprestation och detta mirakel på nära håll…