Det går bra nu

Efter en förändring, hur lång tid tar det innan du landar och känner dig alltmer som dig själv? Anledningen till varför jag frågar är för att jag håller på att landa. Det har varit en krävande och intensiv höst som verkligen utmanat min flexibilitet. Jag pratar om det faktum att maken arbetat på annan ort och jag under ett halvår blivit ensamstående mamma. Familjeliv och heltidsarbete. Jag har tyckt att jag hanterat det hela ganska bra, men sötsuget som varit min vän under hela hösten har varit en daglig påminnelse om att jag befunnit mig i en krävande situation. 
 
 
 
Nu har jag levt i det nya livet i en månad, sötsuget har försvunnit, träningslusten har börjat göra sig påmind och jag känner en enorm tacksamhet. Jag har mycket mer tid med familjen. Jag har mer ork. Och jag har fått lös fler behandlingtider så jag har mer tid med klienter. 
 
Som egenföretagare kan man inte riktigt pusta ut. Men det gör jag i alla fall. Det här kommer att bli riktigt bra! Jag vill också passa på att hylla mina kollegor, både på Kroppebalans i Luleå och på Östra Nygatan i Skellefteå. Jag har verkligen förmånen att umgås med fantastiska, yrkesskickliga människor. Bilden ovan är förresten tagen av Fotograf Sandra i Skellefteå. 
 
Under allhelgona samlar jag ännu mer kraft med familjen. Idag ska vi besöka tomteland samt till kyrkan för att hedra våra avlidna anhöriga. Jag har  dessutom fått klart ännu två kostnadsfria utbildningar för kunskapsbanken. Familj och ett värdefullt arbete. Jag är verkligen välsignad. Tack livet!