En skeptiker upptäcker helandet Energier i rum, Feng shui, Reikikurs, dålig stämning, platsrensning

Tänk om man kan förändra energin i ett rum

En dag mot slutet av år 2004, när jag bläddrade i boken Skapa harmoni i ditt liv med hjälp av Feng Shui, skriven av Karen Kingston, upptäckte jag något som kom att förändra mitt liv.

 

Boken var ljuvlig på det sätt att den inte ifrågasatte om man kunde känna energier i rum. Istället var det självklart att man kunde känna om människor hade grälat eller skrattat i rummet tidigare.

Istället beskrev boken att man kunde ta bort de energier som låg i väggarna. Och inte bara kunde. Karen Kingston skrev till och med att det var en förutsättning för att Feng Shui skulle fungera.

För mig öppnades en helt ny möjlighet. Jag hade ingen aning om hur mycket jag hade längtat efter den förrän jag blev presenterad för den

Tänk om vi inte behöver acceptera att vistas i lokaler där folk har grälat…

Tänk om vi faktiskt kan ta bort dålig stämning…

Kingston svarade på min undermedvetna följdfråga redan innan jag hade formulerat den.

 ”Andra personer oroar sig för att platsrensningen ska rensa ut både glada och tråkiga minnen, men så fungerar det inte. Platsrensningen rensar ut de tyngre vibrationerna som de tråkiga minnena är behäftade med och låter de högre vibrationerna vara kvar. Faktum är att platsrensningen förstärker de högre vibrationerna ännu mer eftersom de lägre nivåerna inte längre kan tynga ned dem. ”

 Jag tänker inte påstå att jag förstod. Faktum är att det skulle ta mig många år innan jag en provade göra en platsresning, och det tog ytterligare ett par år innan jag fick till en platsrensning som verkligen gjorde skillnad.

Men i mig väcktes en längtan som var kraftfullare än någonting jag tidigare känt.

Tänk om jag kunde få plats, utan att ständigt behöva gömma mig för alla föremål som pratade och människor som hade behov. För var kan man fly när man tycker att Karen Kingstons beskrivning nedan är ett otäckt krav hellre än en magisk möjlighet?

 ”Varje partikel i skapelsen är levande och fylld av livskraftens energi, fylld av ande och intelligens. Våra hem lever. Stolarna vi sitter på lever. Ringarna vi bär på våra fingrar lever. Deras medvetande skiljer sig från vårt, men de är medvetna och om du vet hur du ska lyssna, kan allting tala till dig och avslöja sina hemligheter för dig.”

 

Idag jobbar jag regelbundet med platsrensning, men inte på samma sätt som Karen Kingston. För mig har platsrensning blivit en förlängning av Reikin. Jag använder Reikin för att hjälpa människor, organisationer och platser att komma i kontakt med sitt eget högre jag. På samma sätt som man vill sätta sin egen prägel på en nyinköpt lägenhet vill man givetvis uppdatera energin i de miljöer man befinner sig i när man förändras. Varför ska man behöva påverkas av energier som inte är aktuella längre? 

Faktum är att jag har en tes. Jag tror att vårdpersonalens arbete och patienternas helande skulle gå snabbare och enklare om man regelbundet platsrensar väggarna. Speciellt inom psykiatri och missbruk, platser där känsliga människor som inte fått lära sig att hantera energier hamnar. Jag föreställer mig att skillnaden skulle kunna bli lika påtaglig som den blev när läkarvetenskapen upptäckte bakterier och införde hygien. Kommer ni ihåg att läkare förut kunde gå ifrån att utföra en obduktion till att förlösa en kvinna - utan att tvätta händerna emellan? Brr! Ändå medför vår energimässiga okunskap att vi faktiskt fortfarande gör likadana missar. Åh vad jag längtar efter att få utfortska min tes. 

Fram tills dess vill jag tipsa om en kostnadsfri onlinebehandling som handlar just om energier i rum. För mig känns det betydelsefullt att börja uppbyggnaden av Onlineutbildningar som hjälper oss att hantera vår känslighet och förstå livets energier på samma sätt som informationen en gång kom till mig. Då väckte energier i rum en längten. Vad väcker den hos dig?

Vill du kika på hemsidan så hittar du den här.