Det händer... NU?!

Jag har inte försvunnit från jordens yta, även om det är min frånvaro från bloggen tyder på det. Jag har lagt allt krut på hemsidan och, något som jag är så glad att få berätta för dig, på de kommande utbildningarna. Vilka kommande utbildningar? Jo, efter att ha undervisat inom Reiki i tio år är det dags för utbildningarna att flyttar ut på webben. Allt som hittills enbart lärts ut i grupp kommer nu finnas tillgängligt för alla som är intresserad.  

 

Att säga att jag är glad är en underdrift. Jag är så lyrisk att det spritter i benen och sjunger i själen. Som tur var har idéerna kommit gradvis. För hade jag fått reda på det här bara i julas, ja så vet jag inte om jag hade vågat. Insikten får fortfarande benen att vika sig. Jag tycker till och med att det är hisnande att skriva detta blogginlägg. En del av mig tycker "men jag är ju inte redo". 

 

Vilken insikt? Jo, när jag började arbeta med känslighet och energier kände jag att jag sökte information om "den saknade pusselbiten". Vi västerlänningar har byggt vår vård utifrån det arbete som togs fram när pionjärer började obducera döda kroppar för att undersöka hur kroppen var uppbyggd. Detta gjorde läkarna duktiga på maskineriet, men de glömde livsandan. Idag har psykiska ohälsan exploderat och min uppfattning är att detta skett eftersom vi inte fått lära oss att hantera vår egen känslighet och livets energier. Livsandan.  

 

Sedan jag startade verksamheten 2005 har jag drömt att få starta en grundutbildning inom livsandan. Jag hade föreställt mig en grundkurs som skulle kunna nå ut till alla gymnasieelever, eller åtminstone ligga som en grundkurs på universitetet. Jag hade tänkt att jag skulle vara glad om jag fick uppleva detta när jag var 70 år gammal. Därför är det chockartat att upptäcka att jag kommer att få uppleva detta redan innan 40! De utbildningar jag velat göra, det är dags att göra dem redan nu! 

 

 Flera affärskollegor tycker jag är tokig, men ALLA GRUNDUTBILDNINGAR KOMMER ATT VARA KOSTNADSFRIA. Detta eftersom jag tycker att alla har rätt till grundläggande kunskap. Kunskap om känslighet ska inte finnas dold av hinder, som att man måste vara med i något sällskap eller att man måste betala för den. den ska finnas tillgänglig för alla! Nu hittar de första utbildningarna här

 

 

Ni som lär er genom bild och video, ni får ha tålamod ett tag till. Utbildningarna kommer dit, men jag behöver få börja med textbaserade utbildningar eftersom jag har lättare för text. Det tog mig ett år att skriva Hur kärlek tar bort smärta. Nu jag lägga ut motsvarande innehåll online OCH skriva hela fortsättningsboken! På bara ett år! Dessutom behöver jag lära mig ett nytt bildredigeringsprogram då mitt gamla inte räcker till. Så jag jobbar så fort jag kan! Men jag förstår att ni är ivriga. Det hade jag också varit.