Helandet distansreiki, hela flera saker, helande, helande på orsaksnivå, hur länge innan healingen fungerar, reiki, reikiskick, relationer

Hur länge tar det till healingen har effekt?

Du har upptäckt ett problem. Du börjar skicka helande Reikienergi till problemet. Hur länge tar det innan du ser resultat? 
 
Dessvärre finns det inget svar på den frågan. Är "problemet" fullt av känslor av misslyckande, sorg, besvikelse, rädsla och spruckna drömmar kan det ta tid. Ofta kräver svåra situationer återkommande Reikiskick under flera år. 
 
 
Men man behöver inte vänta i flera år på att se resultat av sitt helande. Den intelligenta Reikienergin helar ofta flera saker samtidigt, och då ser man flera olika resultat längs vägen. 
 
Men vad då för resultat? 
 
Jo, Reikienergi återställer saker till det läge som de hade varit i om inte det jobbiga hade hänt. 
 
Nyss bevittnade jag ett sådant helande. Det var ett par som varit gifta i många herrans år och där kärleken för länge sedan hade slocknat. När relationen helande mindes de plötsligt varför de blivit förälskade i varandra under tidigt 1960-tal, och relationen gick ett djup som de båda längtat efter i över trettio år! 
 
Reikimirakel när det är som bäst. Jag önskar att ni hade kunnat se och uppleva det jag går ta del av. Orden känns så futtiga i sammanhanget.