En genväg till det djupavslappnande tillståndet

 
Jag träffar då och då personer som kan slappna av på egen hand. Jag applåderar er. 

Själv var jag alldeles för driven och envis för att kunna slappna av på egen hand. När jag som nyexaminerad civilekonom berättade att jag skulle starta eget och arbeta med avslappning skrattade folk åt mig. "Ska DU lära folk att slappna av, det finns ju inget lugnt med dig alls."  Rent företagsmässigt gjorde jag också ett klassiskt misstag. Jag startade en verksamhet som jag behövde, hellre än vad kunderna ville ha.

Med facit i hand är det det bästa jag någonsin gjort! Genom KänslaBehandlingen fick jag en genväg till det djupavslappnade tillståndet. Jag har visat mig själv att det är möjligt att vara avslappnad och närvarande, även om man är en driven person som ständigt vill lära sig nya saker. Och det gäller inte bara mig. Från första stund har kunderna älskar behandlingsformen! Min civilekonombakgrund har gett mig kunskap om företagande som gjort att jag kunnat starta företag på inte bara en ort, utan på två! Folk längtar efter att slappna av. 

Som representant för friskvård kan jag avslöja att det just nu sker stor förändring i synen på hälsa, både inom landsting och inom företag. Jag vet att många är skrämda av alla larmrapporter om stress, utbrändhet och mental ohälsa. Men det har hänt mycket positivt inom branschen sedan jag klev in i den år 2005. Idag är vi många som arbetar mot samma mål. Att skapa hållbara människor i ett hållbart samhälle. För visst är du en av dem?