Andlighet medial vägledning

En glimt av en presumtiv framtid

 
 
Andlig vägledning, varför gör man sånt? Frågan kom upp i samband med att jag gjorde en läsning åt en klient. Klientens vän tyckte att fenomenet var lite märkligt. Själv blev jag lite ställd. Jag har haft enorm hjälp av de läsningar jag själv fått, och jag gör regelbundet läsningar för mina klienter (om de så önskar). Men givetvis kan jag förstå skepsisen hos de som aldrig fått hjälp på det sättet. 
 
Brukar du se vädret på teve eller i telefonens app? Varför? Kan det vara för att få lite framförhållning, och kanske veta vilka ytterkläder du ska ta på dig? Kanske påverkar väderprognosen om och när du ska göra en resa? 
 
En andlig vägledning fungerar på samma sätt. Den ger oss framförhållning. Utfört av en skicklig terapeut skapar den även inre lugn och hjälper oss att hitta fokus. Det är inte en spådom med garantier. Om vägledningen visar en ny yrkesväg behöver du fortfarande skapa den. Du behöver söka arbete och vara öppen för jobberbjudanden. Din fria vilja förhindrar nämligen att vad som helst kan ske hur som helst. Vill du ha något behöver du både bjuda in det och ta emot det när det kommer. 
 
Andlig vägledning hjälper en att hantera den situation man befinner sig i. Förhoppningsvis öppnar den även ens medvetande för möjligheter som man inte upptäckt själv. I turbulenta situationer kan vägledningen få en att se ett lyckligt slut, vilket gör situationen lättare att hantera. Själv lägger jag alltid in Reiki i den vägledning jag ger, vilket förstärker lugnet och gör att det som ändå ska ske går lättare. 
 
Har du någon gång fått andlig vägledning som hjälpt dig på något sätt?
 
Kanske har den kommit förklädd i formen som ett gott råd sagt av någon som du har förtroende för?