Andlighet bönesvar, lyckas, misslyckande, nyckel till framgång, svek, tillit till livet, tilltro

Rätt saker kommer när vi har tillit till livet

Har du någon gång önskat något av hela ditt hjärta, men så har du fått något annat? Trots besvikelsen tog du vara på det du fick, och försökte lära dig så mycket som du bara kan. Men sedan, långt efteråt, upptäckte du den röda tråden i backspegeln. Förvånad upptäcker du att du faktiskt fick det du ville ha. Eller, du fick det du behövde lära dig för att kunna skapa det du ville ha! Det du fick var ett bönesvar, trots att det verkade malplacerat och konstigt.
 
 
Tillit till livet är en av nycklarna till framgång. När vi litar på att livet ger oss det vi behöver, då tar vi också vara på de möjligheter vi får. Då kliver vi in i saker helhjärtat, säger "tack, det finns säkert ett syfte med att livet lett mig hit så jag tar vara på tillfället". När vi tar vara på tillfällerna, då förvandlas de också till värdefulla möjligheter. Vilket ger oss färdigheter som gör att vi även kan lyckas med nästa steg. 
 
Livet ger oss inte sådant vi inte kan hantera. Om något har kommit in i vårt liv, då finns det en sportslig chans att vi kommer att lyckas med det. Om vi vill ha något som vi ännu inte klarar av att hantera, då kan livet inte ge oss det . Livet ger oss inte  förutsättningar som garanterar misslyckande. Vi kan givetvis misslyckas i alla fall. Men det beror av andra faktorer. Vanligtvis behöver vi prova både två och fyra gånger innan vi lyckas. Men det finns alltid en chans att vi kommer att lyckas, varje gång. 
 
De personer som upplever att de blivit svikna av livet, de tar inte vara på tillfället. "Det här var inte vad jag hade tänkt mig" säger de besviket, och söker sig någon annanstans. "Så här ska det inte kännas." "Det här blev inte bra." Det är lätt att känna sig sviken av livet, speciellt när saker tas ifrån oss, men även sådant sker av en betydelsefull anledning. Att återfå sin tro till livet är bland det kraftfullaste vi kan göra för vårt eget bästa. 
 
Eller, vad säger du? Vad har du upplevt?