Passion attraktionslagen, lika drar till sig lika, lyckas, manifestera, mål, måluppfyllelse, passion, the secret, önska

Låt din önskan ge riktning

Har du något roligt som du ser framemot i höst? Något på ett personligt plan? Ett karriärmål? Eller ett träningsmål? Det spelar egentligen ingen roll vad det är, bara det är något! Något som är viktigt för dig. 
 
 
När du skickar ut en önskan så hör universum dig. Varje gång. Din önskan påverkar nämligen din vibration, och då lika drar till dig lika kommer livet att skicks dig erfarenheter och livskunskaper som hjälper dig att nå ditt mål. 
 
Om du INTE skickar ut önskningar, då kommer din vibration att dra till sig lika i alla fall. Om du har inställningen "jag kan ju se vad som händer" då kommer livet att skicka dig erfarenheter där du mycket riktigt får se vad som händer... Och skickar du ut "om det är meningen..." ja då svarar livet på om och inte meningen, för meningen blir vad du gör den till.
 
Ditt liv blir både enklare och får mer mening om du själv sätter ut riktningen. Så vad väntar du på? Önska! Du har allt att vinna och ingenting att förlora. För skulle du önska "fel", då har du blivit klokare av erfarenheten och kan önska annorlunda nästa gång. 

Så önska på! Du har allt att vinna! 
 
Vad önskar du just nu?