En skeptiker upptäcker helandet andlig vägledning, intuition, intuition ökar av Reiki, reiki, reikimaster, spådom

Andlig vägledning, när intuitionen vaknar...

Det är kanske inte alla som vet att jag arbetar med andlig vägledning. Jag har till och med gått Änglakorts-läsnings-kurs för Eva Norlén, kan det ha varit 2014? Vägledningen var ingenting jag visste eller kunde något om när jag gick min första Reiki I:a. Men det visade sig att både kursledaren och den andra deltagaren kunde förnimma både ett och annat. 
 
 
 "Säg till om du ser några bilder." sa kursledaren till mig, medan jag gav den andra kursdeltagaren Reikibehandling.
"Jaja" svarade jag, och såg ingenting. Det var alldeles mörkt bakom mina ögonlock. 
Några minuter senare:
"Säg till om du ser några bilder" 
"Jaja" svarade jag. Den här gången började jag faktiskt bli lite förbannad. Vad var det för bilder hon pratade om? Kom det ned någon d*a projektorduk från taket på vilken det var filmvisning eller vad handlade det om?
Då klickade det till. 
Det var mörkt under mina ögonlock. 
Det brukade inte vara mörkt under mina ögonlock. Det brukade vara rött.
Det var då det gick upp för mig att jag brukade se bilder, men jag trodde bara att det var livlig fantasti. Men förmågan hade försvunnit.
 
Men den andliga vägledningen kom flera år senare för mig. Från början när jag arbetade med Reiki då såg jag ingenting. Kunderna var intresserade. "Vad känner du?" och då kunde jag emellanåt känna var de hade ont. Mestadels prickade jag rätt. 
 
Påtagligt bättre intuition, speciellt efter Reiki II 
I boken Reiki skrev Paula Horan att det var vanligt att hennes Reikielever fick påtagligt bättre intuition, speciellt efter Reiki II. Jag läste detta med stor skepsis. Vad menade hon? Vad var det som hände? Att detta stämde (men jag tycker att intuitionen framförallt blomstrar efter Reikimastern) blev jag varse om under ett lunchmöte med en affärsutvecklare. 
 
Affärsutvecklaren skulle arrangera ett årslångt affärsutvecklingsprogram som en av mina mastrar skulle gå. Det började närma sig, och det var dags för kick-off. Affärsutvecklaren lutade sig fram över bordet på det fullsatta caféet på Storgatan i Luleå. Det var svårt att höra henne på grund av allt sorl.
 
"Deltagarna ska få gå på glödande kol! Det är ett sätt att visa dem att de kan göra även sådant som de inte trodde var möjligt." berättar affärsutvecklaren till mig. 
 
Långt borta kommer Reikimastern gående. Jag och affärsutvecklaren slutar prata (hon vill ju inte avslöja glödande-kol-överraskningen) och möter henne med en kram. Då säger Reikimastern.
 
"Jag har funderat. Jag tror vi ska gå på glödande kol i helgen!" 
 
Själv vänder jag bort huvudet så hon inte ska kunna se överraskningen i mitt ansikte. Hur visste hon det? Jo, intuitionen ökar drastiskt när man håller på med Reiki.
 
 
Varför intuitionen ökar genom Reiki
Att intuitionen ökar har att göra med två saker. Dels får man, via Reiki, kontakt med energivärlden, så det är lättare att förnimma kontakten. Men framförallt så hjälper Reikienergin oss att släppa taget om känslor och upplevelser som ligger på insidan och förhindrar får förmåga att lyssna. Visst har du träffat någon som varit så uppfylld av sina egna känslor och upplevelser att de inte hör vad du säger? Så fungerar energivärlden också. Ju mindre vi har inom oss, desto lättare är det att lyssna och höra intuitionen. 
 
Mina läsningar åt kunder 
När jag gör andliga läsningar åt kunder gör jag det för deras skull. Jag letar aktivt efter budskap som är posituva och gör att kunden känner sig stärkt och handlingskraftig. Om jag ser motstånd, svåringheter eller hinder så letar jag efter sätt att övervinna dessa hinder, och berättar om lösningen hellre än utmaningen. I de fall jag berättar för kunden att en utmaning kommer bli svår är det för att kunden inte ska överrumlas över hur tungt det känns utan minnas "Anna-Sofia sa att det skulle bli tungt, men det finns ljus i fjärran och jag vet hur jag ska dit." Mestadels förminnar jag känslor, men jag ser också bilder och hör speakerröster. Då jag lever efter novisen att känslan och tanken styr det som händer så intresserar jag mig mest för livsstrategier. Om du är intresserad av fysiska fenomen i kroppen kan jag rekommendera flera skickliga kroppsterapeuter som specialiserat sig i dessa områden.
 
En andlig vägledning är ingen spådom. Jag skulle vilja påstå att den är bättre än en spådom! Vägledningen handlar om hur man själv ska kunna skapa det liv man själv vill ha. Att jag samtidigt har förmånen att arbete med Reiki gör det hela ännu bättre! Då kan jag hjälpa människor att lossa inre bördor samtidigt som jag ger dem kraft och riktning. 
 
Givetvis får jag också vägledning, typ jämt... 
Som tur är har jag numera väldigt många Reikimastrar i min omgivning! Det gör att jag har många personer runt mig som hjälper mig med andlig vägledning. Sedan 2010 får jag själv andlig vägledning åtminstone varannan vecka! Tyvärr börjar min andliga väg bli så pass unik att det är svårt för människor att känna igen den (vi kan bara uppfatta sådant på intuitiv väg som vi redan känner igen, känner vi inte igen skeenderna kan vi inte heller uppfatta dem) så nu får jag lyssna på vägledning på lite annat sätt. Men jag har en känsla av att saker och ting är på väg att förändras...

Hör gärna av dig om och när du behöver stöd och rådgivning. Kan erbjuda Reiki för att ge dig kraft att komma vidare och andlig vägledning i hur du hanterar dina utmaningar. Via messenger www.facebook/kanslaeducation eller mail annasofia@kansla.nu Eller på lokalen i Luleå. Allt efter dina behov och önskningar. Prisuppgifter hittar du på kansla.nu